Privacyverklaring

Wie zijn we

Ons website-adres is: https://www.vanderlist.nl/

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Contactformulieren

De website https://www.vanderlist.nl/ kan persoonsgegevens over u verwerken die door u zelf bij het invullen van het contactformulier op de website worden verstrekt. Deze gegevens stellen ons in staat om via e-mail contact met u op te nemen om op uw bericht te kunnen reageren. De website https://www.vanderlist.nl/ kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • De browser user agent

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account heeft en ingelogd bent op die website.

Hoe lang we uw data bewaren

Wanneer u een bericht stuurt door middel van het contactformulier dan wordt dat bericht en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we reageren op uw bericht en eventuele vervolgacties verzorgen.

Welke rechten u heeft over uw data

Als u een bericht door middel van het contactformulier heeft achter gelaten, kan u verzoeken om een exportbestand van uw persoonlijke gegevens die we van u hebben, inclusief alle gegevens die u ons opgegeven hebt. U kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van u hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.

Waar we uw data naartoe sturen

Berichten van bezoekers via het contactformulier kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Hoe we uw data beveiligen

We nemen de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op via postmaster@vanderlist.nl.